Cyber Monday în shop-urile de key: Cumperi Office 2021, 2019 sau 2016 și primești Windows 11 Professional ca bonus

Software

Shop-urile chinezești încearcă să vină cu oferte atractiv în cadrul Cyber Monday. În oferta curentă poți cumpăra un key de Office și primești Windows ca bonus. Detalii veți găsi în articolul de față.

Cum poți primi Windows 11 ca bonus? 

Cea mai bună combinație mi se pare la Office 2016 (pentru că nu sunt cine știe ce mari diferențe între cele trei suite Office, mai ales pentru un utilizator normal).

Cum poți primi Windows 10 ca bonus?

Aici mi se pare a fi făcută o decizie de achiziție și mai bună, faci trecerea la Windows 11 în mod gratuit și te scutești de plata a câțiva euro în plus. Presupun că sunt și persoane ce doresc direct Windows 11 fără a trece prin etapa Windows 10.

Codul SKF50 aduce o reducere de 50%:

Codul SKF62 aduce o reducere de 62%:

Plățile pot fi efectuate prin PayPal, key-urile sunt livrate pe mail și Keysfan oferă și garanția produsului achiziționat. Trebuie trimis doar un mail în acest sens pe o adresă dedicată de suport.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.