Bursa zvonurilor: Realme GT2 Pro – smartphone-ul best-buy din 2022 (Qualcomm Snapdragon 8 Gen1, 12 GB RAM de tip LPDDR5, 512 GB stocare de tip UFS 3.1, cameră de 50 Megapixeli cu OIS etc)

realme GT 5G Accesorii inteligente

Realme pregătește un smartphone de tip best-buy pentru 2022. Se numește Realme RMX3300 și deja pe site-urile de tehnologie este văzut drept Realme GT2 Pro. A trecut printr-un test AnTuTu în etapa de prototip și a obținut peste 1 milion de puncte (în varianta finală s-ar putea să se descurce și mai bine).

Au fost relevate și alte specificații-cheie pentru smartphone-ul ce în China s-ar putea să coste în jur de 550 – 560 euro:

➡️ display AMOLED cu rată de refresh la 120Hz;

➡️ procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen1, 12 GB memorie RAM de tip LPDDR5, 512 GB stocare de tip UFS 3.1;

➡️ Android 12 cu Realme UI 3.0;

➡️ 50 Megapixeli cu OIS + cameră frontală de 32 Megapixeli;

➡️ baterie cu încărcare la 125W.

Estimez că în România va costa în jur de 2500 – 3000 lei. Acum nu știu cât de scump va fi noul procesor de la Qualcomm, dar sunt mai multe adiții interesante față de Realme GT 5G. M-aș referi în special la camera cu OIS, element ce îmi doresc să-l regăsesc pe cât mai multe smartphone-uri cu preț de peste 1500 lei. Se vorbea la un moment dat că Samsung dorește să aducă OIS pe întreagă gamă A. Acum rămâne de văzut dacă era doar un zvon nefondat sau compania sud-coreeană are planuri serioase în acest sens.

Imaginea recomandată este cu Realme GT 5G. 

Sursa: GSMarena.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.