Cum arată bordul noilor Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway ?

gAuto

Pe 7 septembrie Dacia ne-a surprins într-un mod foarte plăcut şi a publicat primele imagini oficiale cu noile Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway. Dacă de obicei părerile sunt împărţite, de data aceasta mai toată lumea a fost de acord că noile modele vin cu un aspect exterior mult mai plăcut, un upgrade cât se poate de inspirat.

Din păcate Dacia nu a publicat şi imagini din interiorul acestor maşini, dar iată că în presa de specialitate au apărut primele fotografii cu bordul noilor Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway:

SAU

Nu sunt mare cunoscător în ale maşinilor, însă exceptând forma volanului, îmi pare că Dacia a regândit bordul noilor modele, acesta arătând mult mai modern, mult mai stilat.

Personal am remarcat altceva şi anume schimbătorul de viteze cu 6 trepte, semn că în sfârşit seriile Logan şi Sandero depăşesc bariera transmisiei manuale în 5 trepte.

Cum vi se pare noul bord ?

Sursa: autoblog.md

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.