Ce laptop ASUS promovează Flanco în programul EURO 200 fără cost suplimentar?

Notebook

Flanco participă în programul EURO 200. Trebuie să recunosc că nici nu știam că mai există această inițiativă pe plan local. Cred că se numește EURO 200 de acum 16 ani când a apărut, nu au făcut upgrade în ce privește suma alocată.

Flanco iese în față cu un laptop ASUS ce a fost redus de la 1399 lei la 969 lei / echivalentul a 200 euro. Campania Back to school de pe Flanco.ro aduce reduceri de până la 60% și permite plata în până la 24 de rate, fără dobândă.

Declarație oficială:

Trecem printr-o perioadă în care orice familie trebuie să aibă opțiunea de a-și ține copilul acasă, pe perioada anului școlar dacă este nevoie, cât este nevoie. Tehnologia a demonstrat deja, în ultimele șase luni, că este capabilă să susțină școala digitală în caz de necesitate, iar prin această ofertă, vrem să acordăm acces la o formă de învățământ online cât mai multor copii”, a spus Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

M-am uitat pe site-ul Flanco să descopăr modelul de notebook ASUS la 969 lei. Doar că nu am găsit niciun notebook sub 1249 lei. Am dat de un laptop ASUS redus de la 1399 lei la 1249 lei. Mă gândesc că s-ar putea să fie modelul oferit fără cost în cadrul EURO 200.

Am cerut informații către PR-ul Flanco și fac update în articol. Laptopul de 1249 lei face parte din seria entry-level a companiei taiwaneze, iar specificațiile sunt modeste (Intel Celeron dual-core la 1100 MHz și cu Turbo Boost atinge 2800 MHz, ecran de 15.6 inch cu rezoluție 1366×769 pixeli, 4 GB memorie RAM de tip DDR4, SSD de 256 GB pe M.2 PCIe, placă grafică integrată, difuzoare stereo, cameră web de 0.3 Megapixeli, baterie Li-ion cu 2 celule, Wi-Fi ac, fără sistem de operare, 1.9 kg și dimensiuni de 360 x 235 x 22.9 mm).

Aș fi ales un laptop cu Chrome OS pentru școala online. Se mișcă mult mai bine față de ASUS-ul de mai sus ce cu siguranță va primi Windows 10. Chrome OS consumă puține resurse, de aici și lipsa lag-ului în preluarea comenzilor etc. EURO 200 trebuia să fie EURO 400 de ani buni. Trebuie să precizez că poate fi cumpărat orice alt notebook în acest program, doar că va exista și o diferență de plătit în funcție de alegere.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.