TOP 5: Funcții ce recomandă Samsung GALAXY Tab S7 Plus pe partea de productivitate

Samsung GALAXY Tab S7 Plus este una dintre cele mai performante tablete Android în momentul de față. Se potrivește pentru mediul educațional, dar și pentru cei ce caută entertainment într-un corp compact

Sunt câteva elemente prin care iese în evidență față de concurență, elemente ce ajută tabletă să puncteze la partea de productivitate. Nu cumperi o tabletă premium strict pentru entertainment sau pentru a fi folosită pe o sarcină anume, versatilitaea joacă un rol important, iar Tab S7 Plus are câteva tips & tricks. 

1. Stylus – cea mai nou variantă de stylus ce a fost adus pe seria Note20 Ultra a ajuns și pe Samsung GALAXY Tab S7 Plus. Are timp de răspuns de 9ms, conectivitatea bluetooth, iar alături de ecranul Super AMOLED de 12.4 inch cu rată de refresh la 120Hz contribuie la senzația că iei notițe precum pe hârtie. Nicio altă tabletă Android nu vine cu un stylus atât de performant la pachet. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ sau pur și simplu ai talent la desen, Tab S7 Plus te ajută să-ți exprimi creativitatea, să-ți aduci ideile într-un format digital. Clip Studio Paint este inclusă pentru 6 luni în varianta free. 

2. Tastatură atașabilă – mai sunt și alte tablete cu tastatură atașabilă. În cazul lui Tab S7 Plus iese în evidență prin unghiul la 165 grade, rolul de husă ad-hoc, au venit cu un touchpad mai mare față de generația precedentă + taste funcționale. Este unul dintre accesoriile ce trebuiesc achiziționate alături de tabletă spre a o transforma în notebook ad-hoc. Mi-a sosit tableta și cu tastatura, am reușit să mă acomodez rapid. Nu mi s-a părut că tastele sunt înghesuite, asta și pentru că au îmbunătățit produsul (cursa tastei este de 18.3 mm, tastele sunt cu 26% mai mari față de tastatura lui Tab S6). 

3. Samsung Notes – permite importul de fișiere în format PDF, semnarea de documente, realizarea de comentarii în PDF. Notele luate cu Samsung Notes pot fi exportate în Word sau PowerPoint. Poți să rămâi pe aceeași pagină, indiferent că folosești Note20 Ultra, GALAXY Tab S7 Plus sau un laptop la care ești conectat cu contul Samsung. Poți converti scrisul de mână în text, sincronizează până și înregistrările vocale. Există și compatibilitate cu OneNote și Outlook de la Microsoft. 

4. Samsung DeX + SmartThings + optimizare UI Microsoft Teams – cel mai avansat software ce permite emularea unei interfețe ce amintește de lucrul pe un desktop PC + software ce transformă tableta într-un veritabil centru de control pentru casa inteligentă. Optimizarea UI-ul Microsoft Teams pentru tablete urmează a fi lansată până la sfârșit de an;

5. 5G + Wi-Fi 6 și dimensiuni cu adevărat compacte + autonomie bună. GALAXY Tab S7 Plus dispune de hardware de top, cea mai bună conectivitate la momentul actual, cântărește doar 575 gr. în versiunea cu display de 12.4 inch și doar 5.7 mm grosime. Sunt elemente ce ajută tableta în a fi ușor de luat în rucsac sau geantă, la drum lung etc. 

Putem extinde discuția în rubrica de comentarii. Urmează review-ul complet pentru Samsung GALAXY Tab S7 Plus, o tabletă Android din segmentul premium ce concurează direct spre o poziție de top, de ce nu pentru primul loc în nișa sa ca experiență de utilizare și funcții aduse într-un pachet cât mai complet.

Articolul este susținut de către Samsung România. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.