DIGI – contribuții de peste 100 milioane lei în august 2021 + încercarea de intrare pe piața din Portugalia

Retelistica

Grupul DIGI este format din RCS & RDS S.A și toate entitățile sub care își desfășoară operațiunile la nivel local. În urmă cu câteva zile au dat un comunicat interesant în care evidențiază contribuțiile la bugetul de stat.

În august 2021 au trecut borna a 100 milioane lei (taxe și impozite virate către bugetul de stat).

100 milioane lei = aprox. 20.26 milioane euro (dacă înmulțim cu 12 luni = peste 200 milioane euro / an).

Grupul DIGI are 14.700 angajați la nivel local.

Declarație oficială:

”Prin creșterea continuă a operațiunilor derulate în România, dar și ca urmare a numărului de locuri de muncă pe care le-am creat și menținut de-a lungul istoriei noastre, grupul DIGI reprezintă azi nu doar unul dintre cei mai mari angajatori din mediul antreprenorial local, ci și unul dintre contribuabilii de prim rang la bugetul de stat, prin taxele și impozitele plătite. În luna august 2021, am virat către autoritățile statului 103,3 milioane lei, cea mai mare valoare achitată la nivelul unei luni, în istoria de peste 28 de ani a grupului DIGI. Este o responsabilitate pentru noi să abordăm angajamentele față de colegi, clienți, furnizori, societate în ansamblu cu onestitate, corectitudine, integritate și să construim, în același timp, un model de business durabil, care presupune respectarea tuturor legilor și reglementărilor aplicabile în teritoriile unde operăm”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Grupului DIGI.

Sunt curios cu cât contribuie ceilalți jucători din piață (Orange, Vodafone, Telekom), în aceeași perioadă de timp.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.