Toader, un nou atac la adresa lui Lazăr: „Fiecare se exprimă după cum îi dictează limitele de înțelegere”

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a spus, luni, în contextul declarațiilor procurorului general al PÎCCJ, Augustin Lazăr, că fiecare se exprimă după „limitele de înțelegere”, subliniind că el nu are nevoie să își pregătească documente pentru conferința de presă, deoarece știe ce are de spus.

„Eu zic că nu am nevoie să mă pregătesc, știu ce am de spus. Teoretic, și acum aș putea ține conferința”, a declarat ministrul Justiției.

Întrebat cum vede declarațiile de astăzi ale lui Augustin Lazăr, Tudorel Toader a spus: „Se numește libertate de exprimare, iar fiecare se exprimă după cum îi dictează limitele de înțelegere. Ca să nu vorbesc de altele”.

Ministrul Justiţiei a anunţat, luni, pe pagina sa de Facebook, că va face propria conferinţă de presă pentru a comenta afirmaţiile procurorului general. Conferința este anunţată pentru ziua de marţi.

„În cursul zilei de marti, 28 august 2018, voi susţine o conferinţă de presă referitoare la recentele afirmaţii ale procurorului general de pe lângă PICCJ!”, a scris Tudorel Toader, luni, pe Facebook.

Video cu declarațiile procurorului general al PÎCCJ:

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, că declanşează procedura legală pentru evaluarea activităţii manageriale desfăşurată de către procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr.