Xiaomi Redmi Watch 2 Lite şi Redmi Smart Band Pro – detalii oficiale pentru două noi accesorii inteligente

Accesorii inteligente

Nici bine nu au terminat evenimentul de lansare a smartwatch-ului Xiaomi Redmi Watch 2, că cei de la Xiaomi au anunţat alte două accesorii inteligente: smartwatch-ul Xiaomi Redmi Watch 2 Lite şi brăţara fitness Redmi Smart Band Pro.

După cum ne spune şi numele, Xiaomi Redmi Watch 2 Lite este o versiune mai modestă a ceasului Xiaomi Redmi Watch 2. Varianta Lite vine cu un ecran TFT LCD de 1.55 inci cu rezoluţie de 320 x 360 pixeli şi dimensiuni ceva mai reduse. În rest avem acelaşi device, unul ce beneficiază de peste 100 de feţe de ceas, conectivitate bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, pedometru, senzor pentru măsurarea gradului de oxigenare a sângelui SpO2, senzor pentru citirea pulsului, monitorizare a somnului, alertă pentru sedentarism şi 117 moduri sportive.

Smarwatch-ul promite o autonomie de până la 10 zile şi vine cu certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la adâncimi de până la 50 de metri. Nu avem preţ, însă dacă varianta de bază costă 62 dolari, mă aştept ca versiunea Lite să nu treacă de 50 de dolari.

Xiaomi Redmi Smart Band Pro în schimb este o brăţară fitness de buget, una cu eran AMOLED de 1.47 inci cu rezoluţie de 194 x 368 pixeli şi luminozitate de până la 450 nits, procesor Apollo 3.5, bluetooth 5.0, baterie de 200 mAh ce promite o autonomie de până la 14 zile şi certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la scufundări.

Accesoriul mai dispune de accelerometru pe 3 axe, giroscop pe 3 axe, senzor pentru măsurarea pulsului, senzor pentru măsurarea gradului de oxigenare a sângelui SpO2 şi multe caracteristici utile: 110 moduri fitness din care 15 profesioniste, control telefon, peste 50 de feţe de ceas, monitorizare a somnului, alertă pentru sedentarism, ciclu menstrual etc.

Nici în acest caz nu avem preţ, însă estimez un maxim de 35 – 40 de dolari. Ambele device-uri vor ajunge pe canal oficial în Europa luna viitoare.

Sursa: fonearena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.