Xiaomi Redmi Watch 2 – display AMOLED de 1.6 inci, GPS şi până la 12 zile de autonomie

Accesorii inteligente

La prezentarea de astăzi Xiaomi nu s-a limitat doar la seria de smartphone-uri Xiaomi Redmi Note 11, compania chineză anunţând şi un nou smartwatch de buget – Xiaomi Redmi Watch 2.

Noul ceas vine cu un ecran AMOLED de 1.6 inci cu rezoluţie de 320 x 360 pixeli protejat cu sticlă curbată 2.5D, senzor pentru citirea pulsului activ 24 de ore din 24, 117 moduri sport, monitorizare a somnului şi alertă pentru sedentarism.

Xiaomi Redmi Watch 2 are peste 100 de feţe de ceas, conectivitate bluetooth 5.0, NFC (doar versiunea pentru China) şi este compatibil cu aplicaţia Xiaomi Mi Fit. Smartwatch-ul cântăreşte 31 de grame, include GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, pedometru, senzor pentru măsurarea gradului de oxigenare a sângelui SpO2, iar bateria promite o autonomie de până la 12 zile.

Smartwatch-ul mai beneficiază de certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la adâncimi de până la 50 de metri şi se poate conecta la smartphone-uri cu iOS şi Android.

Xiaomi Redmi Watch 2 va fi disponibil în mai multe variante de culoare la un preţ de aproximativ 62 de dolari.

Sursa: fonearena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.