eMAG Genius a atins pragul a 100.000 de membri activi + beneficiu nou: livrare gratuită prin tazz by eMAG la comenzile de peste 75 lei

Diverse

eMAG Genius a atins o bornă importantă – 100.000 de membri activi în mai puțin de 1 an de la lansare.

Care sunt beneficiile eMAG Genius?

  • transport gratuit*;
  • livrare rapidă**;
  • posibilitate de retur extins de până la 60 zile;
  • retur magic la easybox (primești instant banii înapoi dacă ai achitat cu un card salvat).

*Transport gratuit la easybox indiferent de valoarea comenzii. Se oferă transport gratuit și la comenzile livrate prin curier, dar valoarea comenzii trebuie să fie de peste 100 lei. ;

**Primești produsele a doua zi pentru comenzile plasate până seara târziu;

Din februarie 2021 au extins beneficiile eMAG Genius și către o parte dintre selleri din eMAG Marketplace. Gama de produse a fost extinsă astfel de la câteva sute de mii de produse la peste 2 milioane produse cu transport gratuit.

Din această săptămână au inclus un beneficiu nou: livrare gratuită prin tazz by eMAG pentru comenzile de peste 75 lei plasate la unul dintre cele peste 6000 de restaurante de pe platformă.

Declarație oficială:

Peste 100.000 de clienți eMAG au ales să facă parte din comunitatea Genius și să se bucure de o experiență premium de shopping. Clienții Genius au beneficii acum la peste 2 milioane de produse de pe eMAG și lucrăm constant pentru a pregăti noi surprize. Ne bucurăm astfel să anunțăm că extindem beneficiile programului către ecosistemul eMAG și, începând de săptămâna aceasta, clienții Genius pot comanda mâncarea preferată de la peste 6.000 de restaurante prezente pe platforma tazz by eMAG”, a declarat Andrei Șercanean, e-commerce director eMAG.

Sunt client eMAG Genius și am ales asta pentru livrarea gratuită la easybox despre care am discutat și pe aici. Sunt 13 orașe în care serviciul Genius este disponibil: București, Buzău, Brașov, Brăila, Cluj-Napoca, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca, Galați, Iași, Timișoara, Pitești, Ploiești, Sibiu, localitățile limitrofe + județul Ilfov.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.