Nothing, compania lui Carl Pei, va lansa la începutul anului viitor primul său smartphone

Telefoane Mobile

Carl Pei, co-fondatorul OnePlus, a părăsit compania în 2020, iar anul acesta şi-a creat propriul start-up, Nothing.

Deşi iniţial “pastilele” aruncate presei de specialitate sugerau că Nothing se va axa strict pe produse din sfera audio (în vară au fost anunţate căştile Nothing Ear (1) ), deciziile strategice din ultima perioadă au confirmat ceea ce aşteptam încă de la înfiinţarea companiei: un smartphone.

Dacă la începutul anului Andy Rubin a cedat dreptul de proprietate asupra companiei Essential, în urmă cu doar câteva zile am aflat că Nothing şi Qualcomm au încheiat un parteneriat pentru dezvoltarea de viitoare device-uri. Toate acestea au creionat ideea unui telefon inteligent, iar cele mai noi surse susţin că acesta va fi anunţat de Nothing în prima parte a anului viitor.

Până atunci Nothing va mai lansa un produs spre sfârşitul acestui an, o baterie externă ce se va numi Nothing Power (1).

Personal am mari aşteptări de la viitorul smartphone Nothing. Carl Pei are experienţa necesară de a crea un nou OnePlus, unul fără influenţele strategice de consum din spatele unor producători giganţi. Oare va reuşi ?

Sursa: 91mobiles.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.