5 gadgets cu preț de până în 50 lei – Ep. 2

Am reușit mai repede față de așteptările mele în a găsi 5 produse interesante cu preț de sub 50 lei. Așa că ep. 2 este gata de parcurs.

Mi-am propus ca pe viitor să fiu ceva mai proactiv, să-mi fac lista din timp, să le cumpăr și să le fac câte un fel de preview / mini-review în interiorul articolului. Aștept și feedback-ul vostru în secțiunea de comentarii, ca să știu dacă este o idee bună sau nu.

1. Căști stereo Samsung;

Sunt de tip in-ear și costă doar 44.9 lei. u peste 189 de recenzii și o notă decentă – 4.33. Trebuie să nu uităm și de prețul la care sunt afișate, plus că discutăm despre căști realizate de către Samsung, nu de către un producător no-name. Le vinde și eMAG la 49 lei și dacă ai abonament Genius, scapi de plata transportului.

2. Mouse wireless Logitech M170 sau Lenovo 300;

Ambele oferte mi se par bune și nu m-am decis pe care dintre ele să-l recomand. Așa că le-am listat pe amândouă. Sunt dovada că poți primi un produs decent la un preț atractiv.

Logitech M170 are 397 de review-uri și o notă de peste 4.58, iar Lenovo 300 a obținut o evaluare de 4.74 din la 179 review-uri.

Le recomand nu doar pentru recenziile bune primite, dar și pentru că vin de la companii cunoscute. Dacă ar fi să aleg unul la modul neapărat, M170 îmi place mai mult.

3. Iluminat LED pentru bicicletă;

Dacă ai un junior cu bicicletă, îi poți face o mică bucurie cu gadgetul ăsta. Costă doar 9 lei și are trei tipuri de iluminare. Funcționează cu o baterie CR2032. Iluminarea poate fi continuă sau intermitentă.

4. Suport pliabil pentru smartphone sau tabletă;

Costă 29 lei, are o bază destul de generoasă, iar când nu-l folosești îl poți plia și ocupă puțin spațiu.

5. Acumulator A+ de 1000 mAh pe USB Type-C;

Nu așteptați să facă minuni în această zonă de preț, dar sunt sigur că încarcă un smartphone de 1 – 2 ori. Se potrivește și pe modele mai vechi – USB Type-C + microUSB.

Bonus: Este mai degrabă o glumă, dar cine știe. S-ar putea găsi persoane interesante și de această boxă, avem un prieten în comentarii ce cu siguranță va înțelege despre ce este vorba. 😀

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.