Black Friday 2021 la eMAG va avea loc pe 12 noiembrie – primele informații

Încă de aseară s-a scăpat informația că Black Friday 2021 la eMAG urmează a avea loc pe 12 noiembrie, iar comunicatul trimis astăzi confirmă data respectivă și ne oferă primele informații.

„Anul acesta, clienții vor avea parte, mai mult decât oricând, de categorii noi de produse în ofertă și de livrare flexibilă, la orice oră din zi și din noapte, în rețeaua easybox, care s-a dezvoltat accelerat în ultimii doi ani, de la 200 de unități în octombrie 2019 la 2.000 în octombrie 2021.”

Am extras câteva informații prezentate în comunicat:

  • 9 / 10 români știau în 2020 ce este Black Friday, 54% dintre ei își propuseseră să cumpere un produs la ofertă (studiu al Kantar România);
  • 12.4 milioane vizite pe eMAG în vinerea de Black Friday 2020;
  • cea mai rapid ridicată comandă a fost la easyBox (în 7 minute de la încărcare);
  • în primul minut de la start s-au vândut 8260 produse, comanda cu cele mai multe produse a fost plătită cu cardul și a conținut 97 produse distincte din categoriile băcănie, băuturi, produse pentru îngrijirea locuinței.

Mai multe detalii în perioada următoare.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.