Echipa de Formula 1 Red Bull Racing a lansat comercial un simulator ce imită monopostul Oracle Red Bull Racing RB18 cu care a câştigat campionatul în 2022

Diverse

Dacă eşti pasionat de Formula 1, cu siguranţă acest simulator lansat de Red Bull Racing este visul suprem, asta şi pentru că nu este deloc, dar deloc accesibil.

Noul simulator imită foarte bine monopostul Oracle Red Bull Racing RB18, cel cu care în 2022 a fost câştigat Campionatul Mondial de Formula 1 atât la echipe, cât şi la piloţi.

Simulatorul este realizat în mare parte din fibră de carbon şi este echipat cu multe părţi autentice ale monopostului (aripa faţă, sistemul de protecţie halo etc.). La nivel de experienţă, Memento Exclusives (producătorul acestui simulator) a folosit date reale preluate de la maşina oficială pentru un plus de autenticitate, display curbat AOC customizat, volan detaşabil, sunet Z906 Ultimate THX şi pedale reglabile.

Cumpărătorul va primi un livery oficial Red Bull Racing, fie cel utilizat de Max Verstappen, fie cel al lui Sergio Perez.

Acum că ne-am încântat suficient de mult, haideţi să vă trezesc puţin la realitate pentru că urmează partea cu preţurile:

La această sumă se mai adaugă alte 3000 de lire sterline pentru transport, simulatorul cântărind între 150 si 160 de kilograme (în funcţie de versiune).

Via: automarket.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.