TOP 5: Oferte eMAG din 5.01.21 (GoPro Hero9 Black Edition, boxe de 42W RMS pentru PC, The Serif de la Samsung etc)

O nouă zi, un nou articol legat de 5 oferte interesante din portofoliul eMAG. Astăzi discutăm despre cea mai bună cameră video de acțiune, un sistem de boxe Edifier, o trotinetă electrică Xiaomi entry-level etc.

1. GoPro Hero9 Black Edition – 2099 lei;

GoPro stabilește standardele în domeniul camerelor de acțiune, iar Hero9 impresionează prin rezultatele oferite și opțiunile incluse. Mai multe detalii găsiți în articolul de aici.

2. Boxe 2.0 Edifier de 42W – 269 lei;

Este un sistem cu 2 x 21W RMS, cu telecomandă și amplificare integrată, butoane de control pe lateral. Designul îl consider ușor clasic. Cu siguranță vei avea parte de un sunet decent pentru suma plătită.

3. Televizorul The Serif de la Samsung – de la 2999 lei;

Modelul cu diagonală de 108 cm pornește de la 2999 lei, iar cel de 123 cm costă 3499 lei. Pe diagonala de 138 cm costă 3999 lei. Iese în evidență prin faptul că îl poți poziționa oriunde în locuință. Am punctat mai multe avantaje ale QLED-urilor Samsung pe aici.

4. Trotinetă Xiaomi Mi Scooter Essential – 1229 lei;

În informațiile oferite de producător se specifică vârsta recomandată – 14 – 50 ani. Mi s-a părut hazliu că se opresc așa devreme, dacă ai peste 50 ani nu ai voie pe trotinetă (cine știe ce reguli sunt aplicate în China).

Xiaomi Mi Scooter Essential este varianta de bază cu motor de 250W, autonomie de 20 km și viteză maximă de 20 km/h. Dispune de conectivitate bluetooth 4.1, iar bateria are 183Wh. Mă rog, este o trotinetă electrică pliabilă și cu greu găsești un alt produs care să iasă în evidență printr-un raport preț / specificații / experiență de utilizare superior.

5. Lanternă LED Varta F30R – 179 lei;

Nu strică niciodată să ai la îndemână o lanternă bună prin locuință. Mai ales când discutăm de o lanternă Varta cu rază de acțiune de până la 300 metri, autonomie de 24h de la bateria cu încărcare prin USB de 2600 mAh și cu flux luminos de 700lm.

Bonus: Televizor OLED LG la precomandă. Pentru cei pretențioși. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.