OnePlus 9 Pro – randări complete ce ne prezintă o nouă linie de design

Telefoane Mobile

Chiar dacă mai sunt 4-5 luni până la prezentarea oficială, într-un fel sau altul pe internet au apărut deja randări complete cu viitorul flagship OnePlus 9 Pro. Acestea sunt realizate pe baza unor schiţe CAD, dar pentru că mai este ceva timp până la lansarea propriu-zisă, sunt toate şansele să mai apară ceva modificări estetice (până la urmă acesta este un prototip).

Iată cum arată OnePlus 9 Pro în acest moment:

Dacă zona frontală nu pare a fi deloc schimbată raportat la OnePlus 8 Pro, spatele vine cu un design complet nou, unul ce va fi împrumutat şi pe OnePlus 9. Schimbarea majoră va fi implementată în zona ansamblului foto, acolo unde vom avea senzori mai generoşi şi un modul dreptunghiular foarte bine detaliat.

Personal acest OnePlus 9 Pro îmi pare a fi unul cu prestanţă, unul ce denotă seriozitate. Mă bucur să văd că OnePlus nu renunţă la butonul Alert Slider, poate singurul element ce te convinge 100% că ai în mână un OnePlus.

Sursa: voice.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.