Huawei Watch Kids 5X – smartwatch atipic dedicat copiilor cu cadran detaşabil şi două ecrane

Accesorii inteligente

Huawei a lansat în China un smartwatch pentru copii destul de ciudat, unul care nu ştiu cum ar putea atrage un copil ţinând cont de forma robustă şi dimensiunile destul de generoase. Ceasul se numeşte Huawei Watch Kids 5X şi este cel puţin atipic.

Device-ul este echipat cu un cadran detaşabil, acesta fiind foarte uşor de dat jos de pe suportul de susţinere. Interesant este că Huawei Watch Kids 5X nu este doar foarte masiv, dar integrează si două ecrane – unul color tip touchscreen şi unul simplu monocrom. Utilizatorul poate alege ce ecran să folosească în funcţie de context: dacă vrea informaţii mai clare, mai multă dinamică şi mai multă veselie, alege partea cu display color, iar dacă are nevoie de autonomie ridicată, alege partea cu display monocrom.

Ambele feţe au cameră foto integrată, deci indiferent de alegerea făcută, smartwatch-ul este capabil de captură foto şi chiar apeluri video (pe reţelele de socializare). Bănuiesc că Huawei Watch Kids 5X vine şi cu suport 4G LTE, conectivitate Bluetooth şi GPS.

Mai multe informaţii nu cunoaştem, însă tot nu înţeleg cum poate fi acest ceas dedicat copiilor.

Sursa: gizmochina.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.