Cum staţi cu măririle de preţ practicate de operatorii telecom în ultima perioadă ?

Retelistica

Citeam într-un articol pe economica.net că Vodafone va majora preţul abonamentelor de telefonie mobilă începând cu ianuarie 2023. Scumpirea este de 1.2 euro TVA inclus şi este justificată de inflaţie.

Vă las mai jos cum arată o notificare pe subiect primită de un client:

Vodafone a mai mărit costul abonamentelor de telefonie mobilă şi în octombrie, însă compania susţine că acele scumpiri au fost adresate unei categorii de clienţi, iar cele ce vor intra în vigoare în luna ianuarie se referă la altă categorie de clienţi (nu se cumulează).

La începutul acestei luni aflam că şi Orange şi Telekom vor mări preţurile abonamentelor de telefonie mobilă cu 1 euro TVA inclus, respectiv 2 euro TVA inclus. Nici în acest caz nu ştim care bază de clienţi este afectată.

Singurul operator telecom care până în prezent nu a anunţat nicio scumpire este Digi Mobil.

Observaţi că în piaţă există această tendinţă de a veni cu modificări de preţ unilaterale justificate de inflaţie şi de toate creşterile apărute în ultima perioadă, aşa că vă întreb şi pe voi – Cum staţi cu măririle de preţ ? Aţi primit până acum notificări ? Vi s-au scumpit abonamentele ?

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.