Bursa zvonurilor: Specificații pentru Google Pixel 7 și Pixel 7 Pro (wide de 50 Megapixeli, ultrawide de 12 Megapixeli și tele de 48 Megapixeli cu zoom optic 5x pe Pro)

Pe site-urile tech din dot com au apărut informații legate de datele tehnice ce urmează a fi regăsite pe Pixel 7 și Pixel 7 Pro. Debutul oficial este așteptat a avea loc în această săptămână, într-un eveniment dedicat.

Pixel 7 sosește în configurații cu 8 GB RAM și 128 / 256 GB stocare, iar Pixel 7 Pro va dispune de 12 GB RAM și 128 / 256 GB stocare. Ambele vor fi listate în trei versiuni de culoare.

Avem și specificațiile pentru cele două smartphone-uri.

Pixel 7 Pro integrează un display LTPO de 6.7 inci cu rezoluție QHD+ și rată de refresh la 120Hz, certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful, procesor Google Tensor G2, 12 GB RAM și 128 / 256 GB stocare, cameră cu wide de 50 Megapixeli, tele de 48 Megapixeli cu zoom optic 5x, ultrawide de 12 Megaixel, iar camera frontală are 10.8 Megapixeli cu capacitatea de a înregistra la rezoluție 4K.

Sunt mai multe funcții la nivel de cameră foto: Macro Focus, High Resolution 30x Zoom, Real Tone și Movie Motion Blur.

Pixel 7 păstrează mare parte din specificațiile de mai sus, doar că display-ul este de 6.3 inci cu rezoluție FHD+ și rată de refresh la 90Hz, nu are senzorul tele de 48 Megapixeli și nici funcția Macro Focus, iar RAM-ul este mai modest – 8 GB vs 12 GB la Pixel 7 Pro.

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea oficială, iar atunci discutăm concret. Credeți că include Google și România în rândul țărilor în care seria Pixel ajunge în mod direct? Store-ul Google nu ne tratează drept o nație civilizată, de aici și indisponibilitatea.

Sursa: 9to5google.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.