Ce tip de blender / chopper folosiți?

Am nevoie de ajutorul vostru la acest articol. Tema primită de la eMAG pentru această postare nu este chiar la îndemână pe un site de gadgets, dar sunt sigur că împreună o scoatem la capăt. 

Ce blender / chopper folosiți și recomandați? 

Trebuie să recunosc că nici nu știam că termenul chopper este folosit pentru blender, mixer vertical etc. Îl asociam cu motocicletele din SUA, în genul celor preparate în Orange County Choppers. 

M-am uitat de curiozitate prin bucătărie și avem un Philips ProBlend 5. Nu este folosit în regim zilnic, mai degrabă din joi în Paște, în special în perioada sărbătorilor când se prepară diferite dulciuri, preparate din carne etc. A fost ales pentru cuțitele speciale ce pot fi folosite pentru mărunțit gheață, alimente tari în genul morcovi etc. 

Mă uitam că în oferta eMAG, cel mai scump blender / chopper costă puțin peste 1000 lei și are o mulțime de funcții. Accesoriul denumit chopper este util pentru a toca ierburi, legume, nuci sau brânzeturi tari. 

Cel mai ieftin este doar 69 lei și este un blender de mână cu putere de 250W, 2 trepte de viteză etc. Mă rog mai este și un tocător manual, dar parcă nu l-aș pune alături de celelalte produse ce au nevoie de alimentare cu energie electrică. Ideea este că nu trebuie să investești o sumă uriașă, dacă nu-i folosești toate funcțiile. Sunt produse cu o mulțime de funcții și pe la 1 – 2 – 300 lei și cred că majoritatea se opresc aici ca buget și nu trec de această zonă, doar dacă au nevoie de o funcție specială și sunt dispuși să plătească pentru ea. 

Secțiunea de comentarii vă stă la dispoziție și orice comentariu ce respectă tema mă ajută spre a crește relevanța articolului. 

Acest articol este susținut de către eMAG. 

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.