Canon Truck Show a ajuns la București și detalii legate de cele 4 huburi de lucru hibrid prezentate

Canon a prezentat soluțiile sale de ultimă generație pentru mediul de lucru hibrid în cadrul Canon Truck Show ce a poposit la Timișoara și București (turneu ce include Croația, Slovenia, Bulgaria și Grecia).

Canon CEE Hybrid Working se desfășoară într-un autocamion transformat într-un spațiu de lucru modern.

Sunt patru huburi de lucru:

  1. Centru de lucru la birou și de co-working – axat pe lucru la birou + colaborare. Cei de la Resurse Umane pot să acceseze, verifice și să printeze documente importante pe care ulterior să le partajeze cu întreaga organizație;
  2. Centru de lucru la domiciliu – aici se pune accentul pe eficiență și securitate. Canon a gândit mai multe soluții ce îi ajută pe angajați să aibă acces la datele lor, să interacționeze ușor cu dispozitivele și informațiile digitale prin cloud;
  3. Centru de lucru mobil – extensie a biroului pentru cei ce se deplasează și utilizează tehnologie și echipamente informatice mobile.
  4. Centru de imprimare intern – departament intern de imprimare care să printeze rapoarte anuale, manuale educaționale, materiale de marketing etc.

Declarație oficială:

Ne bucurăm să le oferim partenerilor și potențialilor clienți din România această experiență inedită, Canon Hybrid Working Truck show, un loc în care pot lua contact direct cu soluțiile noastre destinate birourilor hibride. Acestea au fost dezvoltate de Canon pentru a ajuta la automatizarea proceselor de lucru, facilitând colaborarea între angajați, indiferent de unde lucrează: de la birou, de acasă sau din orice altă locație.

Soluțiile și produsele noastre inovative, împreună cu expertiza colaboratorilor noștri, ne recomandă ca parteneri de încredere pentru orice organizație, indiferent de dimensiune, în procesul de transformare digitală. Ajutăm companiile să facă față provocărilor noului mod de lucru, să își îmbunătățească productivitatea prin automatizarea proceselor, să eficientizeze costurile, asigurând, în același timp, un înalt nivel de securitate a datelor și de conformitate”, a declarat Petronius Secăreanu, Director General, Canon România.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro;
Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III.
Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.