Bursa zvonurilor: Se caută cumpărător pentru Telekom Romania Mobile Communications (fostul Cosmote)

Retelistica

Acum că s-au finalizat operaţiunile de vânzare a Telekom Romania Communications (fostul Romtelecom) către Orange, se pare că grupul elen OTE (companie a cărui acţionar principal este Deutsche Telekom) vrea să încheie definitiv relaţia cu ţara noastră.

Surse din piaţă susţin că atât OTE, cât şi Deutsche Telekom, au demarat operaţiunile de căutare a unui potenţial cumpărător pentru Telekom Romania Mobile Communications (fostul Cosmote).

Echipa comună ce se ocupă de fuziuni şi achiziţii a început să abordeze diverşi jucători regionali, de la companii telecom puternice, până la fonduri de investiţii potente financiar. Acestea au primit documente de prezentare a afacerii din România, iar pe baza acestora s-au purtat şi se poartă în continuare discuţii şi negocieri.

Chiar dacă nu există nimic concret până în acest moment, se pare că vânzarea Telekom Romania Mobile Communications (fostul Cosmote) este doar o chestiune de timp.

Via: zf.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.