Xiaomi Redmi Watch 2 Lite şi Redmi Buds 3 Lite sunt disponibile oficial în România

Accesorii inteligente

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite şi Redmi Buds 3 Lite sunt de săptămâna aceasta disponibile pe canal oficial şi în România.

Preţurile recomandate de producător pentru cele două accesorii sunt:

  • Xiaomi Redmi Watch 2 Lite – 349.99 lei;
  • Xiaomi Redmi Buds 3 Lite – 129.99 lei.

Există şi o promoţie de lansare, astfel că până pe 23 ianuarie cele două device-uri pot fi achiziţionate împreună ca un pachet promoţional la doar 349.99 lei (practic căştile sunt gratuite). Oferta este disponibilă pe magazinul oficial mi-home.ro, cât şi în ofertele partenerilor eMAG, PC Garage, EvoMAG şi Cel.ro. Cei interesaţi pot cumpăra pachetul şi din Xiaomi Store Mega Mall Bucureşti.

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite vine cu un ecran TFT LCD de 1.55 inci cu rezoluţie de 320 x 360 pixeli şi dimensiuni ceva mai reduse. În rest avem acelaşi device, unul ce beneficiază de peste 100 de feţe de ceas, conectivitate bluetooth 5.0, GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, pedometru, senzor pentru măsurarea gradului de oxigenare a sângelui SpO2, senzor pentru citirea pulsului, monitorizare a somnului, alertă pentru sedentarism şi 117 moduri sportive.

Smarwatch-ul promite o autonomie de până la 10 zile şi vine cu certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la adâncimi de până la 50 de metri

Xiaomi Redmi Buds 3 Lite sunt căşti wireless de buget, unele ce cântăresc 36 de grame şi vin cu certificare IP54 ce atestă rezistenţa la apă. Acestea dispun de drivere de 6mm, conectivitate bluetooth 5.2 şi de ENC (Electronic Noise Cancellation), adică o copie mai ieftină pentru funcţia ANC (anularea zgomotului de fundal).

Căştile oferă o autonomie de până la 5 ore / cască şi până la 18 ore împreună cu cutiuţa de încărcare.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.