Samsung ia în calcul renunţarea la accesoriile din cutia de retail a seriei Samsung GALAXY S21

Telefoane Mobile

Chiar dacă după lansarea seriei de smartphone-uri iPhone 12 mai mulţi producători din lumea Android (printre care şi Samsung) au luat în derâdere lipsa accesoriilor (încărcator şi căşti) din pachetele de retail, se pare că soluţia găsită de “mărul muşcat” de a economisi bani devine o alternativă şi pentru aceştia.

Surse din Coreea de Sud susţin că Samsung se gândeşte serios dacă să renunţe sau nu la accesoriile (încărcător şi / sau căşti) din pachetul de retail al viitoarei serii Samsung GALAXY S21. Propunerea există deja la nivelul oficialilor companiei, însă aceştia nu au luat încă o decizie în acest sens.

Dacă propunerea va fi acceptată, cele trei modele din seria Samsung GALAXY S21 vor veni la pachet doar cu cablul USB-C. Decizia ar fi justificată de protejarea mediului înconjurător, însă realitatea este alta: vorbim de economii serioase la nivel logistic (costuri mai mici de transport) şi venituri suplimentare generate de achiziţiile separate ale accesoriilor lipsă.

Deşi această informaţie este la nivel de zvon, cu siguranţă la baza ei există un sâmbure de adevăr, unul care ne dovedeşte încă o dată că ce visează Apple noaptea, producătorii din lumea Android implementează ziua.

Sursa: gsmarena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.