Five Nights at Freddy’s. Sfaturi să joci acest joc înfricoșător

Five Nights at Freddy’s este un joc de groază de supraviețuire extrem de apreciat de gameri. Drept urmare, iată un mic ghid despre acest joc.

În Five Nights at Freddy’s, cunoscut pe scurt drept FNAF, preiei rolul unui agent de securitate de noapte cu o slujbă extrem de ciudată. Cu o putere limitată, va trebui să supraviețuiești nopții fără a fi atacat de animatronicii care se plimbă liber în cursul nopții. Aceștia nu privesc cu ochi buni pe nimeni care nu poartă un costum de animal, așa că va trebui să le monitorizezi îndeaproape locațiile cu puterea limitată pe care o ai la dispoziție. Supraviețuirea tuturor celor cinci nopți din joc depinde în mare măsură de cunoașterea celor patru dușmani ai tăi și de modul în care aceștia se mișcă. Acestea fiind spuse, acestea sunt sfaturile, sugestiile și trucurile pe care credem că trebuie să le cunoști pentru a supraviețui tuturor celor cinci nopți din FNAF.

  1. Ține ușile deschise

Ușile sunt cea mai mare risipă de energie din întregul joc FNAF. Sigur că le-ai putea ține închise tot timpul pentru a alunga inamicii, dar asta ar înfrânge scopul jocului. Ca să nu mai vorbim că, făcând acest lucru, abia va trece o oră înainte să rămâi complet fără putere.

În schimb, ține ușile deschise tot timpul până când auzi un personaj apropiindu-se sau vezi unul în prag. Apoi trântește-le și lasă-le așa până când personajul dispare.

  1. Folosește luminile cu moderație și numai sub atac

FNAF se bazează enorm pe indicii auditive. Dacă alergi în jur verificând camerele și aprinzând luminile când nu ai nevoie, nu vei avea niciodată suficientă putere pentru a trece peste noapte. În schimb, când crezi că auzi ceva apropiindu-se, pornește și stinge rapid luminile pentru a verifica ușile.

Pe ușa din dreapta, poți vedea uneori ceva apropiindu-se în umbră înainte de a ajunge în prag. Acest lucru înseamnă că poți trece peste utilizarea luminilor și pur și simplu poți închide ușa.

  1. Află cum se mișcă toți inamicii tăi

Dușmanii se mișcă diferit la Freddy. Dacă înveți din timp cum se mișcă fiecare, vei merge mai departe, mai rapid. Iată cum i-am găsit pe toți cei patru inamici pe tot parcursul nopții, cu excepția nopții cinci, unde se pare că toate regulile se schimbă.

Chica – Intenționat și rapid către jucător, apare întotdeauna în ușa din dreapta. Dacă o vezi pe Chica pe o cameră din dreapta apropiindu-se de tine, va fi în curând în prag, așa că pregătește-te să închizi ușa!

Bonnie – Întotdeauna apare în ușa din stânga, dar se mișcă aleatoriu în camere. Aprinde și stinge lumina din stânga pentru a simți că Bonnie se mișcă, doar pentru a te asigura că nu este deja în prag.

Foxy – rămâne în principal în Pirate Cove în Camera 1C, dar nu-i place să fie urmărit des. Când auzi pe cineva alergând pe partea stângă, Foxy atacă. Trănește ușa din stânga. De asemenea, este posibil să vezi sporadic semne în camera 1C care spun „EU SUNT!” iar dacă vezi asta, trântește imediat ușa din stânga.

Freddy – Freddy este mai greu de prezis și face frecvent camerele să se întunece. Acesta este un bun indiciu că Freddy pândește. Dacă îl privești se pare că va avansa mai încet, așa că fii cu ochii pe el și amintește-ți că de obicei se mișcă pe tot circuitul camerei înainte de a ataca. Dar amintește-ți, el poate pătrunde prin uși, așa că încetinirea lui în ultimele ore ale nopții este cheia.

  1. Fii atent la ochii strălucitori

După cum am spus anterior, Freddy este greu de văzut pe camere. Un indiciu că se află într-o anumită cameră este dacă vezi ochi strălucitori.

Asigură-te că îl urmărești pe Freddy în timp ce trece prin camere, deoarece asta îi va încetini avansul.

  1. Căștile fac semnalele audio mult mai evidente

FNAF este plin de informații auditive. Este foarte important să poți auzi pași care se apropie din stânga sau din dreapta. Și când auzi alergare sau alte sunete, te vei familiariza rapid cu cine atacă de unde.

Prin difuzoarele încorporate ale unui telefon uneori este imposibil să descifrezi unde se deplasează un personaj, ceea ce face camerele mai greu de monitorizat. Și după cum probabil poți ghici, asta înseamnă că folosești mai multă putere. Deci, pe scurt, folosește căști ori de câte ori este posibil.

Bonus: Cei cărora le place și Minecraft, pot juca versiunea Minecraft Xbox – Five Nights At Freddy’s –Frozen.

Acest articol este susținut de eMAG. 

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani.